parcare Henri Coanda

Aeroportul International Henri Coanda, cel mai mare si cel mai aglomerat aeroport din Romania, a devenit un punct de referinta pentru cei care vor sa calatoresca cu avionul. Cu un numar tot mai mare de pasageri si, implicit, de masini care vin si pleaca zilnic, nevoia aparitiei unor solutii eficiente de parcare a devenit mai serioasa ca niciodata.

O optiune populara si convenabila pentru multi dintre cei care vin cu masina personala la aeroport este o parcare privata acoperita.

Cu toate acestea, nu toate masinile pot beneficia de facilitatile pe care o parcare Henri Coanda cu locuri acoperite o ofera. Haide sa vedem care sunt acestea si ce reguli trebuie sa respecte soferii atunci cand aleg sa parcheze in aceasta zona!

  1. Masinile de foarte mari dimensiuni

Datorita designului si modului in care parcarea este construita, vehiculele de dimeniuni mari, precum autobuzele, rulotele sau camioanele, nu sunt permise in zona cu locuri de parcare acoperite.

Inaltimea limita si latimea aleilor pentru masini au fost calculate pentru a putea fi folosite de vehiculele de dimensiuni standard.

O masina care depaseste dimensiunile limita poate afecta structura cladirii, poate bloca circulatia si poate avaria celelalte vehicule parcate.

  • Vehiculele care transporta anumite tipuri de incarcaturi

Masinile care transporta materiale periculoase, imflamabile, explozibile sau poluante sunt, de asemenea, restrictionate din motive de siguranta.

Parcarile, in special parcarile acoperite, urmaresc standarde stricte de securitate pentru a inlatura pe cat pot de mult orice ar putea pune in pericol clientii si vehiculele lor.

  • Vehiculele in stare avansata de degradare

Un alt criteriu, la care probabil nu te asteptai, este starea in care se afla masina. Parcarile private, asa cum sunt si parcarile din Henri Coanda, pot alege sa refuze anumiti clienti.

Aceasta este o masura pe care o aplica pentru a minimiza riscurile si pentru a pastra estetica si ordinea.

Toate regulile impuse de catre proprietarii parcarilor sunt esentiale si aduc beneficii ambelor parti:

  • Siguranta mai buna. Prin limitarea accesului vehiculelor de dimensiuni foarte mari sau a celor cu incarcaturi periculoase, se reduce riscul accidentelor sau al situatiilor de periculoase in interiorul parcarii.
  • Optimizarea spatiului. Designul parcarii acoperite este facut pentru a gazdui un numar maxim de vehicule intr-un spatiu relativ compact. Excluzand masinile de dimensiuni foarte mari, operatorii parcarii se asigura ca spatiul este utilizat la capacitatea sa optima.

Parcarile de langa Henri Coanda au un flux constant de clienti datorita celor car vin si pleaca din tara cu avionul, asadar, au nevoie ca spatiul sa fie bine delimitat si distribuit pentru clientii lor.

  • Imbunatatirea experientei clientilor. Restrictionarea vehiculelor abandonate sau deteriorate imbunatateste experienta generala pentru cei care aleg o parcare priavata acoperita, deoarece nimeni nu vrea sa isi lase vehiculul langa unul care ar putea fi un potential pericol.

Alegerea unei parcari adecvate nevoilor tale este esentiala atunci cand calatoresti in strainatate si isi lasi masina singura.

In apropierea aeroportului exisa o singura parcare acoperita, Olimpia Airport Parking. Daca masina ta se incadreaza in limitele dimensiunilor standard si vrei sa o lasi la doar 5 minute de mers pe jos de terminalul Aeroportului Henri Coanda, pe un loc de parcare acoperit, Olimpia este solutia ideala.

Cu cat esti mai bine pregatit, cu atat calatoria ta va fi mai placuta. Beneficiaza de servicii de cea mai buna calitate, rezerva-ti un loc de parcare chiar langa Aeroportul Henri Coanda!