Dacă până nu demult, aveai la dispoziție doar oglinzi de baie clasice, simple, pe care era suficient să le așezi pe perete, preferabil deasupra lavoarului, astăzi sunt lucrurile sunt diferite.

De exemplu, poți să alegi o oglinda baie modernă, fie cu leduri, fie cu becuri, pe care este suficient să o conectezi la o priză, pentru a beneficia de un nivel ridicat de luminozitate, în funcție de cum te simți cel mai confortabil. Află, însă, care sunt avantajele de care ai parte datorită unui astfel de obiect, pentru a fi sigur că iei decizia corectă!

Oglinda baie cu leduri sau cu becuri?

Printre cele mai moderne tipuri de oglinzi, din care poți să alegi se numără:

  • oglinzi cu leduri – aceste modele îți permit să setezi luminozitatea la nivelul pe care ți-l dorești, dar și să selectezi tipul de lumină de care ai nevoie (lumină caldă sau lumină rece);
  • oglinzi cu becuri – sunt obiecte deosebite, având în vedere că te vor face să te simți ca un super-star de fiecare dată când le folosești. Cu ajutorul acestor tipuri de oglinzi se pregăteau în trecut vedetele pentru spectacole, așa că nu ezita să investești într-un model interesant, dacă vrei să aduci în spațiul tău personal un plus de stil.

Un consum redus de curent electric

Dacă îți faci griji în privința consumului de energie electrică, uită de acest aspect. Oglinzile moderne, fie că sunt cu leduri sau cu becuri sunt concepute astfel încât să consume extrem de puțin. Asta înseamnă că factura ta nu va fi afectată considerabil, în timp ce te vei bucura de o atmosferă extrem de plăcută în spațiul personal.

Ai la dispoziție o varietate de dimensiuni

Un alt aspect, pe care e bine să îl iei în considerare este acela că pe piață găsești oglinzi de diferite dimensiuni. De la modelele micuțe, pe care să le folosești mai mult în scop decorativ, până la oglinzile mari, datorită cărora să obții senzația de mai mult spațiu în baie, toate îți stau la dispoziție. De exemplu, dacă vrei să fii sigur că oglinda pe care vrei să o cumperi se va potrivi perfect în baia ta, alocă-ți timp să măsori peretele de deasupra lavoarului. Ulterior, totul va deveni astfel mult mai ușor în timpul montajului.

Funcții eficiente

Despre oglinzile moderne mai trebuie să știi și faptul că pot fi prevăzute cu funcții precum următoarele:

  • funcția de dezaburire – dacă vrei să folosești oglinda imediat după ce faci duș, iar în baie este abur, nicio problemă. Funcția de dezaburire este una eficientă: practic, suprafața oglinzii se curăță singură, permițându-ți să te vezi foarte repede după duș;
  • touch screen – pentru a aprinde ledurile sau becurile, tot ce trebuie să faci este să folosești touchscreen-ul. Astfel, printr-o singură apăsare cu degetul, îți vei creiona atmosfera de care te vei bucura ulterior;
  • meteo și oră – pe piață există inclusiv oglinzi moderne, care îți indică atât ora, cât și numărul de grade de afară. În acest fel, îți va fi mai ușor să îți alegi outfitul pentru când ieși din casă.

Online, pe site-ul Elves.ro găsești o varietate de produse de calitate, pe care le poți încorpora în design-ul de acasă. De exemplu, de aci poți comanda cea mai interesantă cada de baie freestanding, o oglindă cu leduri ori cu becuri, dar și accesorii practice, ușor de montat, dar și de întreținut. Cu ajutorul tuturor acestor lucruri, îți vei face viața mai ușoară și te vei simți confortabil în spațiul personal.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183