Bine ați venit într-o călătorie unică pe Dunăre, unde veți experimenta farmecul Crăciunului în patru orașe magnifice: Budapesta, Esztergom, Bratislava și Viena. Această aventură de 5 zile și 4 nopți vă promite amintiri magice și experiențe festive de neuitat.

ZIUA 1 – BUDAPESTA – Sosire și Transfer la Navă

Călătoria începe în capitala Ungariei, Budapesta, unde veți fi întâmpinați cu entuziasm și căldură. După sosire, veți fi transferați la nava noastră, MS Diana, care vă va fi gazdă pe tot parcursul aventurii. În această seară, aveți timp liber pentru a explora piața de Crăciun din Budapesta și pentru a face cumpărături pentru suveniruri unice. La finalul zilei, vă așteaptă o cină delicioasă la bordul navei, pregătită cu grijă.

ZIUA 2 – ESZTERGOM – Mic Dejun și Croazieră către Esztergom

După un mic dejun hrănitor, vă veți îndrepta spre orașul Esztergom, un loc fermecător situat pe malurile Dunării. Aici, veți avea oportunitatea de a face un tur de oraș și de a explora piața de Crăciun locală. Prânzul va fi servit la bordul navei, iar seara veți savura o cină specială pregătită de căpitanul nostru. Vă așteaptă, de asemenea, un program de divertisment captivant pentru a vă bucura de serile pe Dunăre.

ZIUA 3 – BRATISLAVA – Descoperiți Bratislava

După micul dejun, vă veți îndrepta către Bratislava, capitala Slovaciei. Aici, veți avea ocazia să faceți un tur de oraș și să explorați piața de Crăciun în căutarea cadourilor perfecte. Cina va fi una tradițională de Crăciun, iar un program artistic vă va încânta seara.

ZIUA 4 – VIENA – Către Viena pe Dunăre

Această zi aduce o călătorie pe Dunăre către magnifica Viena. Veți avea timp să vă bucurați de peisajul de-a lungul râului și să vă relaxați la bord. După prânz, veți putea explora piața de Crăciun din Viena și să vă pregătiți pentru cina festivă de Ajun la bordul navei. Și nu uitați, Mos Crăciun va veni cu daruri pentru toți oaspeții, de la cei mici la cei mari, iar un program artistic tradițional vă va ține în priză.

ZIUA 5 – BUDAPESTA – Întoarcere la Punctul de Pornire

Ultima zi a călătoriei vă aduce înapoi în Budapesta. După micul dejun și o ultimă croazieră pe Dunăre, veți debarca și veți fi transferați la aeroport sau la gară pentru a vă continua aventura sau pentru a vă întoarce acasă.

MS Diana, nava noastră, vă va oferi un confort de 4 stele și facilități excelente pe tot parcursul călătoriei. De la cabinele spațioase și bine echipate la restaurantul nostru cochet și barul-salon cu karaoke, vă vom asigura că veți avea parte de o experiență de neuitat. Iar pentru cei dornici de activități în aer liber, avem biciclete gratuite și aparatură fitness pentru a vă bucura de natura Dunării.

Așadar, nu ratați această oportunitate de a petrece Crăciunul într-un mod cu totul special. Rezervați acum și lăsați-vă captivați de farmecul sărbătorilor de iarnă pe Dunăre. Pentru rezervări și mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la +40722311003 sau să ne vizitați pe Facebook la Facebook.com/CroaziereDeltaDunarii.

În viață, uneori trebuie să urmăm compasul și să ne lăsăm purtați de aventură. Croazierele noastre pe Dunăre vă vor ghida spre momente magice și amintiri de neuitat.

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vizitați CroaziereDunare.ro sau scrieți-ne la contact@croazieredunare.ro.

Aventura pe Dunăre vă așteaptă!