Alegere

Alegerea unui restaurant este o chestiune complicată. Aspectul restaurantului este un criteriu foarte controversat. În aparență, nu puteți anticipa ce veți vedea pe farfurie. Există restaurante minunate, la etajele superioare ale unor turnuri magnifice, design magnific , o priveliște minunată a orașului se deschide la mese … Și, apropo, veți plăti și pentru asta. Dar calitatea alimentelor va fi medie.

Și vă puteți duce pe o stradă liniștită și într-o clădire de neimaginat găsiți un minunat restaurant modest, unde în bucătăria deschisă veți vedea un bucătar care vă gătește în funcție de rețete unice. Și va fi foarte gustos.

Meniu

Nu am încredere în site-uri cu sfaturi și recenzii ale utilizatorilor care au devenit foarte populare. Toată lumea urmărește evaluările și recomandările unor astfel de site-uri și le folosesc doar ca o bază de date a restaurantelor.Nu vreau să spun că site-urile cu recenzii sunt inutile, însă trebuie avut în vedere că au devenit un instrument în competiție.

Și unele companii comandă altor companii să evalueze opinii negative despre companiile terțe. Aceasta nu este o critică imparțială. Am încredere în recenziile profesioniștilor mai mult.

Prețul

Prețul nu este cel mai important criteriu. Cred că indicatorul unui restaurant bun este un bucătar bun care gătește din produse de înaltă calitate, conform rețetelor originale, care este familiarizat cu tehnicile culinare clasice. Un astfel de bucătar poate lucra atât într-un restaurant scump, cât și într-unul accesibil.

Meniul unui restaurant de calitate ar trebui să fie mic. 5 aperitive, 5 feluri de mâncare fierbinți, 5 deserturi. Apoi, echipa din restaurant poate găti bine și gustos.

În alte cazuri, trebuie să oferiți o șansă bucătarului. Deoarece produsele de înaltă calitate și munca bucătarului sunt principalele lucruri din restaurant.

Pe scurt, Trattoria Vivaldi este un restaurant din București în care vei găsi întotdeauna o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătăriei italiene, într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene.

Evenimente

La Trattoria Vivaldi se pot organiza și evenimente speciale. Decorul unic, mâncarea savuroasă, atmosfera rafinată, dar și serviciile excelente pentru care restaurantele din București sunt recunoscute sunt doar câteva din ingredientele rețetei succesului pentru o petrecere pe care oaspeții tăi nu o vor uita prea curând.

Acord 5 stele, pe merit!