Samsung a re-creat designul

Și toate acestea – de dragul imersiunii în ceea ce se întâmplă pe ecranul smartphone-ului. Noul Galaxy S10 este cu adevărat dificil de confundat cu predecesorii săi: proeminențele de pe partea superioară și inferioară au devenit mai subțiri, iar diagonala ecranelor a crescut.

Datorită acestui fapt, linia Galaxy S10 are un ecran imersiv complet. În primul rând, nu există detalii suplimentare, cum ar fi decupajele – camera frontală este încorporată direct în matricea ecranului. În al doilea rând, ultima generație de display-uri suportă tehnologiile Dynamic AMOLED și HDR10 +. Acest lucru vă permite să faceți o reproducere a culorii și mai realistă, pentru a îmbunătăți contrastul și luminozitatea, chiar și cu soare puternic.

Ecran

În plus față de camerele selfie, în ecran este construit un scaner de amprente digitale. Spre deosebire de concurenții care utilizează senzori optici pentru recunoaștere, Samsung a folosit un senzor ultrasonic. Acesta vă permite să recunoașteți o amprentă digitală pe 30% din suprafața ecranului, adică oriunde în partea de jos a ecranului. Dar modelul Galaxy S10e este echipat cu un scaner de amprente standard, care este încorporat în butonul de alimentare.

Camera foto

Modelele S10 + și S10 sunt echipate cu o cameră triplă – aceasta este o lentilă normală, teleseum și o lentilă superangulară. Rezoluția matricelor este de 12 Mp + 12 Mp + 16 Mp, respectiv. Datorită unui unghi de vizualizare de 123 de grade (care este foarte aproape de percepția ochiului uman), fotografiile și panoramele peisajelor au devenit și mai impresionante. Modelul mai mic este echipat cu o cameră dublă – lentile standard și cu unghi larg, cu 12 megapixeli și 16 megapixeli.

Camera principală a primit funcții de superstabilizare în timpul filmărilor video, o dublă apertura pentru fotografiere în orice condiție de lumină și suport pentru inteligența artificială capabilă să recunoască mai mult de 30 de scenarii. Camera frontală a obținut o „focalizare live” și poate filma în format 4K UHD. Pentru modelul S10 +, acesta este alcătuit dintr-un modul dual 10 Mp + 8 Mp, pentru S10 și S10e – un singur modul cu o rezoluție de 10 Mp.

Spațiu

Smartphone-uri construite pe baza noii platforme single-chip Samsung Exynos 9820 Octa cu performanțe îmbunătățite. În plus – 8 GB de memorie RAM (6 GB – în modelul mai mic). Și pentru stocarea fotografiilor preferate și a altui conținut, este prevăzută o memorie încorporată de cel puțin 128 GB. În plus, există un slot pentru carduri de memorie.

Ele rulează pe Android 9 și noua shell ONE UI cu un design îmbunătățit și o navigare intuitivă.

 Baterie

Galaxy S10e, S10 și S10 + au baterii de capacitate 3100, 3400 și 4100 mAh, respectiv. Sistemul inteligent optimizează performanța bateriei astfel încât telefoanele inteligente să dureze mai mult. Toate cele trei modele suportă încărcarea rapidă fără fir și au primit, de asemenea, tehnologia „încărcare inversă” și pot reîncărca alte obiecte gadget fără fire inutile.