LG Signature OLED TV R

Televizorul LG Signature OLED TV R nu este doar un televizor de 65 inci, este de asemenea o piesă de mobilier. Atunci când este retras complet, televizorul trăiește într-un suport de aluminiu mare. Se întinde lățimea totală a televizorului și apoi unele, deci veți avea nevoie de puțin spațiu pentru a se potrivi.

Pe partea de sus a standului există un capac motorizat, care rulează de-a lungul întregii sale lățimi. Aprindeți setul și glisați înapoi pentru a permite televizorului să se ridice. Verificați-vă în jurul spatelui și veți vedea o construcție crestată atașată la ceea ce pare a fi o breșă care străbate întreaga spate a ecranului. Se presupune că acest lucru ajută la menținerea rigidității atunci când panoul este complet extins.

Afisaj

Puteți seta ecranul OLED în trei poziții diferite: Vizualizare completă, Vedere linie și Vedere zero. Vizualizarea completă este atunci când televizorul este complet extins și utilizați toate cele 65 de centimetri. Vizualizarea liniei scade televizorul, astfel încât să fie vizibilă doar o bandă de ecran OLED. În această poziție puteți naviga printr-o mână de afișaje diferite.

Există un afișaj de ceas și vreme, de asemenea, puteți utiliza ecranul pentru a afișa fotografii de pe un smartphone și poate afișa, de asemenea, informații despre piesă atunci când este utilizat ca difuzor fără fir. În cele din urmă, Zero View este ceea ce LG numește atunci când televizorul este complet ascuns în standul său.

Deci, unde sunt difuzoarele care s-ar putea să te întrebi – există un sunet de 4,2 canale Dolby Atmos de 100 W amplasat în interiorul standului. Atunci când nu vă uitați la televizor și ecranul este retras, standul poate fi utilizat ca un difuzor mare fără fir prin Bluetooth.

Toate conexiunile pot fi găsite aliniate în spatele standului. Există patru intrări HDMI la standardul 2.1. Aceasta înseamnă că televizorul este pregătit să se ocupe de conținutul cu rată ridicată a cadrelor (HFR) și este pe deplin compatibil cu sistemul eARC. Se include, de asemenea, suport pentru rate de reîmprospătare variabile.

Caracteristici

În ciuda faptului că este vorba despre un factor de tip snazzy, televizorul Signature R OLED nu se bucură de avantaje majore de procesare a imaginii față de ceilalți frați OLED 2019. Acesta folosește cel mai recent procesor Alpha 9 de la Alpha 9, identic cu cel din OLED65C9 , și astfel beneficiază de noua tehnologie de procesare a sunetului AI Picture și AI.

Imaginea AI este un proces în două etape prin care televizorul consultă o bază de date internă de conținut și o folosește pentru a compara semnalul primit înainte de a decide cum să proceseze cel mai bine imaginea.

Al doilea pas implică un nou senzor de lumină ambientală care poate regla curba de mapare a tonurilor TV în timp real, în funcție de iluminarea camerei. Dacă vizionați conținut SDR, televizorul ajustează luminozitatea totală a panoului, dar dacă vizionați conținut încorporat cu HDR, televizorul poate avea un control și mai mare asupra modului în care panoul OLED reacționează la conținutul pe care îl afișează.

Sunet

Sunetul AI se referă la modul în care televizorul tratează un semnal stereo standard. Setul folosește procesarea audio specială pentru a o transforma în sunet surround virtual 5.1 și poate modifica sunetul în funcție de tipul de conținut.

Suportul Apple AirPlay 2 este integrat în semnătura R, dar spre deosebire de televizoarele Samsung 2019, iTunes nu este. LG insistă că nu vă va împiedica să vă bucurați de conținutul Apple 4K de pe R atât în ​​Dolby Vision, cât și în Atmos, dar nu a explicat încă exact cum veți putea să-l accesați.

Signature R oferă cea mai recentă versiune de WebOS, care are același aspect și familiaritate ca iterațiile anterioare, dar cu câteva tentative minore. Plăcile din Bara de lansare sunt puțin mai scăzute și puteți previzualiza conținutul în aplicații compatibile, cum ar fi Netflix, fără a fi nevoie sa le deschideți. Cu condiția că sunteți conectat , în timp, televizorul va putea afișa conținut nou și favorit atunci când plasați cursorul pe ecran peste aplicația relevantă.

Pe lângă faptul că este rulant, cea mai mare diferență dintre modelele Signature R și alte modele OLED este telecomanda. Televizorul rulant devine un design nou – o afacere din aluminiu subțire, care arată și se simte mult mai mult decât cea normală Magic Remote. Se simte solid și greu în mână și este frumos de utilizat în timpul scurt pe care îl avem cu televizorul în timpul unei demonstrații LG.

Imagine

Urmărim o gamă largă de înregistrări demo standard de 4K, inclusiv peisaje urbane pe timp de noapte, cu clădirile luminate puternic strălucind cerul de noapte întunecat.

Imaginea este lucioasă și perversă, bogată în detalii și cu un zgomot puțin vizibil. Trecerea la o scenă pe timp de zi, suntem tratați pentru a străpunge cerul albastru și o paletă vibrantă, dar frumos echilibrată. Atunci când joci un număr de tăvi lente, deliberate, R9 se descurcă bine.

Muzica care însoțește imaginile stocurilor nu era ceea ce numiți blockbuster, dar când un set de serii R de pe standul LG s-au sincronizat pentru a apărea din standuri la un ton clasic, ei umpleau un spațiu uriaș – în timp ce, de asemenea, vorbitor de sute de jurnaliști de tehnologie.

Un sunet nu va fi niciodată la fel de bun ca un sistem dedicat de sunet surround, dar soluția LG pare să facă un pumn decent.

Verdictul inițial

Bineînțeles, semnul mare de întrebare care se află despre R este prețul. Cât de mult ați fi dispus să plătiți pentru un televizor rulant atunci când, teoretic, puteți obține un nivel similar de performanță a imaginii în continuare pe gama LG. De exemplu, este probabil ca un C9 de 65 de centimetri să fie semnificativ mai ieftin decât R.

Dar dacă vreți cu adevărat factorul wow pe care îl aduce televizorul rulant, poate că prețul nu contează nici măcar.