Bună tuturor. Mulți oameni știu că HyperX are un număr mare de modele de tastatură mecanică cu comutatoare diferite pentru orice buzunar. Dar nu avea și o tastatură cu membrană pentru joc. Și această situație a schimbat performanța tastaturii  iluminată numită HyperX Alloy Core RGB, despre care voi încerca să vă spun mai mult astăzi.

Tastatura pentru jocuri

Tastatura RGB de aliaj HyperX Alloy vine într-o cutie din carton gros și culori albe și roșii. Pe partea frontală a pachetului se afișează tastatura de joc cu iluminare din spate. În colțul din dreapta sus este pictograma RGB.

Este de remarcat aici că tastatura este garantată pentru a supraviețui unei deversări de 120ml. Sucurile, cola și alte băuturi, dar ar fi mai bine să nu se verse, deoarece totul va fi lipicios mai târziu. HyperX RGB oferă o garanție de doi ani.

Pe lângă tastatura însăși, cumpărătorul va găsi instrucțiuni în diferite limbi și două inserturi promoționale. Manualul listează toate combinațiile pentru gestionarea și configurarea tastaturii pentru jocuri.

Descriere

Pe partea opusă a tastaturii HyperX RGB sunt picioarele cu plăcuțe de cauciuc, care, împreună cu o greutate considerabilă a tastaturii, îi permit să stea fix pe suprafața biroului sau masă și să nu se miște în timpul acțiunilor de joc. Aici în mijloc se află un autocolant pe care este indicat consumul de energie al tastaturii și un avertisment privind anularea garanției la scoaterea autocolantului.
Cu ajutorul picioarelor pliabile, puteți alege nivelul înclinării tastaturii: înălțimea devine de 1,5 cm.

 

Tastatura nu poate fi numită greoaie, dar este compactă. În mijlocul ieșirii cablului din carcasă există o inscripție argintie HyperX, iar în partea inferioară există o pictogramă deasupra căreia este localizată tasta Fn pentru a funcționa în combinații cu alte taste.

Funcționare

În partea superioară a benzii cu difuzor sunt trei taste funcționale. Primul este responsabil pentru modificarea nivelului de luminozitate al luminii de fundal. Există trei valori: oprit, 50% și 100%. Apoi apare butonul pentru comutarea modurilor de iluminare din spate. Folosind butonul Fn + Sus / Jos, puteți seta viteza efectului de strălucire.

Dar, mai presus de toate, aș dori să mă ocup de lumina de fundal cu cinci zone a tastaturii HyperX Alloy Core RGB. În acest mod, tastatura este împărțită în 5 părți, pentru care cheile F1-F5 sunt responsabile. Pentru a selecta o culoare în sectorul din stânga, trebuie să apăsați în mod repetat combinația de taste Fn + F1, pentru cele mai apropiate Fn + F5 și așa mai departe. Există, de asemenea, moduri de culori strălucitoare, unde spectrale, intermitente, constante. Pentru a selecta culoarea, țineți apăsată săgeata Fn + dreapta / stânga lângă blocul digital. Dar când apăsați Fn + F12, tastatura este complet blocată pentru a apăsa. De asemenea, această tastatură membrană de jocuri are funcția Antighosting.

Dacă apăsați toate tastele în același timp, ele vor funcționa. De obicei, tastatura membrană are până la 8 intrări de taste simultane. Dacă mă înșel, corectați in comentarii. Când apăsați combinația Fn +, a treia tastă din colțul din stânga pornește modul de joc și dezactivează tasta Windows. De la computer pentru a regla tastatura nu funcționează: toate setările se fac prin intermediul tastelor.

În colțul din dreapta sus este unitatea de control multimedia. Există chei care sunt responsabile pentru ajustarea volumului și pentru redirecționarea rapidă înainte / înapoi cu pauză și redare.

Concluzie


Dacă rezumați un scurt sumar al tastaturii de joc HyperX Alloy Core RGB, atunci voi sublinia punctele principale. Calitate excelentă a construcției: plasticul nu scârțâie și designul nu pare a fi subțire. Datorită greutății suficiente și picioarelor de cauciuc, această tastatură cu membrană sta stabil pe suprafață și nu se mișcă în timpul viitoarelor acțiuni. Lumina de fundal este reglată rapid prin tastatura însăși: puteți alege efectul sau culoarea dorită, setați luminozitatea sau chiar culoarea celor 5 zone ale tastaturii în culorile dvs. În același timp, lumina de fundal este destul de buna. Prezența tehnologiei Antighosting vă permite să realizați toate clicurile. Apropo, sunetul apăsărilor de taste este mult mai silențios decât cel al tastaturilor mecanice, iar acesta este alegerea celor care joacă noaptea sau pur și simplu nu le plac clicurile de comutare. În același timp, cheile funcționează numai în partea inferioară când este presată, deoarece aceasta este specificitatea membranelor. Tastarea pe această tastatură este ușoară, literele nu alunecă. Caracteristica de blocare va fi utilă pentru proprietarii de animale de companie care iubesc să alerge în jurul biroului dvs., sau copiii mici atunci când plecați de la computer. Ei bine, nu uitați că HyperX Alloy Core RGB nu se teme de apă.

O puteți găsi aici, la un preț de aproximativ 250 lei.