Bună tuturor . În următorul articol pe tema componentelor PC, să vorbim despre noul produs de la HyperX. Înainte de toate trebuie spus este un buget SSD Fury 3D, care costă aproximativ 180 de lei și are o garanție de trei ani. Propun să ne familiarizam cu el în detaliu și să vedem caracteristicile de viteză, temperatura de încălzire în timpul testelor și utilizarea obișnuită de zi cu zi.

Specificații

Interfață SATA III
Factorul de formă 2.5 ”
Viteza maximă de citire până la 500 Mb / s
Viteza maximă de scriere până la 500 Mb / s
Timpul de pierdere 1000000ch
Tipul de memorie Micron 3D TLC 8UA2D NW912
Controlor TFBGA144 SM2258XT
Resurse TBW 80TB
Grosime 7mm
Garanție 3 ani

Descriere

Dispozitivul ssd este fabricat din metal și acest lucru nu ar trebui să afecteze în mod sigur răcirea acestuia. Pe partea din față există un autocolant cu numele modelului, capacitate și bandă de protecție, dacă este scos, utilizatorul pierde garanția de trei ani.Micron 3D TLC 8UA2D cipurile NW912 sunt utilizate ca memorie, iar controlerul este TFBGA144 SM2258XT. Când mă conectez la un computer, descopăr că în cele din urmă 223 GB spațiu este disponibil pentru utilizator.

Când se testează în diverse programe, HyperX Fury 3D SSD este definit ca KC-S44240-6F. În modul inactiv sau navigarea pe Internet, temperatura unei unități SSD este de 37 de grade.

Testare

După rularea discului standard în programe, am trecut la testarea utilizatorilor. Aici a fost cel mai interesat să știu cum merg lucrurile cu viteze atunci când se copiază pe disc și în interiorul acestuia. Și, de asemenea, a fost interesant să știu cum se va încălzi .

Ca întotdeauna, iau un folder de 22 GB și îl copiez în HyperX Fury 3D cu NVMe M.2 SSD Kingston A1000. În acest caz, pentru primele câteva secunde, viteza este menținută la un nivel ușor mai mare de 500 MB / s, apoi scade la 450 MB / s.

După câteva secunde, viteza scade la 229 MB / s, iar temperatura de încălzire a unității SSD se ridică la 51 de grade. În același timp, discul este așezat în suportul casetei Deepcool 55, în fața căreia este poziționat ventilatorul.

Apoi am copiat cele două foldere existente de 22 GB în interiorul acestui SSD din nou. În același timp, viteza de copiere la sfârșit a scăzut în principal la 110MB / s, iar în unele locuri a ajuns chiar la 10-15MB / s. Vitezele au fost reduse, și temperatura a crescut.

Concluzie

HyperX Fury 3D, ar trebui mai întâi să notați prețul. În prezent, în ssdlink, costul de 240 GB costă aproximativ 180 lei. În plus, merită adăugat aici și o garanție de trei ani și avem o versiune bugetară a unui sistem solid-state, care este disponibil aici și acum și nu este nevoie să pierdeți timpul pentru transportul maritim din China. Dacă vorbim despre viteze, discul funcționează la limita SATA III și, dacă doriți să aveți viteze mai mari, atunci ar trebui să vă uitați la unitățile M.2 NVMe, dar acestea costă mai mult. Cred că acest model este un raport excelent preț / viteză, iar acest sistem va aduce viață unui laptop vechi sau aceluiași computer de jocuri, dacă te-ai săturat să aștepți încărcarea jocului tău preferat.