Despre eMAG

eMAG este o companie din România care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii.

 

eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică, fiind înființat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad. În anul 2009, 51% din acțiunile companiei au fost cumpărate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu.

 

Investiți

În urma unei investiții de 500.000 de euro, eMAG pune bazele primei școli de business destinate propriilor angajați. Cu o durată de 1 an și segmentare pe două niveluri, eMAG Academy instruiește viitorii specialiști în business-ul online. Primul nivel, dezvoltat în colaborare cu Ascendis, implică transferul de cunoștințe în domenii precum finanțe, management operațional sau managementul de proiect. Cel de-al doilea nivel al programului, eMAG Academy Advanced, dezvoltat împreună cu Maastricht School of Management, are o componentă puternică de leadership și strategie.