Calitatea apei de la robinet lasă mult de dorit, prin urmare nu este de dorit să se bea, ar trebui supus unei purificări suplimentare. Apa care vine de la robinet are adesea un gust și un miros specific . În multe privințe, din acest motiv, mulți oameni instalează filtre speciale sub chiuvetă, eliminând impurități suplimentare din apă.

Îndepărtează substanțele nocive din apă, inclusiv metalele grele, clorul și impuritățile asemănătoare cu cele de peep. Aceste structuri sunt instalate direct sub chiuveta de bucătărie, datorită căruia se obține instantaneu apă curată, spre deosebire de filtrele tip pitcher.

Care sunt criteriile pentru alegerea unui filtru de debit sub chiuvetă?

Înainte de a decide cumpărarea unui element filtrant, este necesar să se cunoască compoziția chimică a apei care curge din robinet. Din acest motiv, va fi posibilă selectarea produselor care vor purifica foarte eficient apa. De exemplu, dacă apa de la robinet este prea dura, atunci un filtru echipat cu o membrană este cel mai potrivit – așa-numita osmoză inversă, care are un cost destul de ridicat. Curățarea apei ar trebui să fie necesară în cazul în care persoanele cu afecțiuni renale trăiesc în apartament. Pentru apă mai puțin dura, un filtru de schimb ionic va fi suficient.

Atunci când cumpărați un filtru pentru spălare, pe lângă cost, ar trebui să acordați atenție unui număr de alte componente – tehnologia de curățare și dacă are un înmuiere:

Filtrarea cu membrană este capabilă să curățe complet apa de la robinet de bacterii și viruși. Prin intermediul unui astfel de filtru va curge numai apă curată, fără impurități. Cu toate acestea, există și un minus – împreună cu bacteriile, mineralele utile sunt, de asemenea, eliminate, astfel încât această apă nu va cauza nici un rău sau beneficii. Pentru a face față acestei probleme, puteți instala un filtru cu un mineralizator încorporat;

Agentul de dedurizare a apei este una dintre cele mai utile funcții, ceea ce reduce proporția de săruri de calciu și magneziu, respectiv va reduce formarea pietrei în fierbător. O altă adăugare importantă va fi filtrarea cărbunelui, care contribuie la absorbția clorului, a fenolului, a benzenului, a toluenului, a tuturor produselor petroliere și a pesticidelor care pot fi conținute în apă. O astfel de funcție este destul de simplă și este chiar și în cele mai ieftine modele.

FILTRO PURE 6M

OSMOZA INVERSA, 6 STADII, REMINERALIZARE

Este un sistem premium cu osmoza inversa, compact, creat pentru a va oferi o apa pura direct în casa sau apartamentul dvs. Este realizat din materiale excelente și se poate poziționa atât orizontal cat și vertical. Se încadrează foarte bine în spatii restrânse. Are bazin de 12 litri pentru stocarea apei filtrate.

FILTRO PURE 6M este o combinație dintre tehnologia de purificare prin membrana de osmoza inversa (0.0001 microni), cartușe pre și post filtrare, dar și un cartuș special pentru remineralizarea apei filtrate. Bazinul de stocare a apei filtrate va oferă acces rapid și neîntrerupt la apa pura.

Acest sistem de filtrare, este unul compact și pentru a se încadra perfect în spațiul dvs, acesta se poate instala cu ușurința, atât vertical, dar și orizontal.

Filtrul este dotat și cu baterie ceramica cromata, care se încadrează perfect în orice bucătărie. Carcasele filtrelor sunt dotate cu garnituri duble eliminând astfel riscul scurgerilor de apa.

Tehnologia de filtrare:
Filtru pentru sedimente din polipropilena de 5 microni care elimina turbiditatea, murdăria și reziduurile, inclusiv rugina, noroiul, nisipul și alte particule nedizolvate, care sunt mai mari de 5 microni.
Cartuș din cărbune activat granular (GAC) care elimina cu succes clorul și alți derivați ai clorului, îmbunătățind de asemenea gustul și mirosul apei.
Filtru pentru sedimente din polipropilena de 1 micron care elimina particulele fine din apa care au o dimensiune mai mare de 1 micron.
Membrana de osmoza inversa de 0.0001 microni care elimina cu succes peste 99,8% din contaminanți, inclusiv plumb, arsenic, fluoruri, nitrați, fier, mangan, cupru și altele impurități.
Filtru din carbon si coaja de nuca de cocos prin care se elimina gustul și mirosul rezidual din apa.
Filtru de mineralizare care îmbogățește apa purificata cu minerale esențiale pentru organismul uman, reglează nivelul pH-ului și îmbunătățește gustul apei.

Avantaje :
Design modern și materiale de calitate produs în Germania
Posibilitate instalare atât orizontal cat și vertical
Purificare prin osmoza inversa 0.0001 microni
Sistem compact cu bazin de stocare și baterie cu cartuș ceramic
Filtru special pentru mineralizarea apei purificate.
Apa pura, fără miros și gust neplăcut.
Apa potabila și sigura 100%, fără bacterii și viruși.
Ideal pentru apa din fântâni/put, dar și pentru apartamente.
Asamblat și testat în fabrica.