Apariția încărcătoarelor fără fir a simplificat foarte mult procesul de încărcare a smartphone-urilor. Cu toate acestea, alegerea modelelor este atât de grea încât puteți face o greșeală cu achiziția. Trebuie să fiți sigur că dispozitivul achiziționat va fi compatibil cu standardul Qi.

Încărcătorul fără fir SAMSUNG QI rapid

Așa cum ne-am aștepta, această stație de încărcare fără fir Samsung este potrivită pentru toate dispozitivele Galaxy compatibile, dar puteți încărca orice alte smartphone-uri, chiar și dispozitive iPhone, fără probleme.

Din motive de clarificare, permiteți-mi să vă reamintesc că Samsung a început să lanseze smartphone-uri cu suport pentru încărcarea rapidă fără fir începând cu Galaxy Note 5 și S6 Edge +. Alte telefoane care suportă standardul Qi vor fi încărcate la viteză normală. LED-urile colorate servesc drept indicator al procesului.

Ventilatorul încorporat ajută telefonul smartphone și încărcătorul să se răcească în timpul procesului de schimbare a energiei. Apropo, setul include, de asemenea, o încărcare simplă cu un cablu micro-USB.

BELKIN panoul de încărcare wireless QI 5W

Panoul de încărcare fără fir BELKIN BOOST UP QI are o putere de 5 W și este compatibil cu toate telefoanele inteligente cu suport Qi.

Chiar dacă utilizați husele de pe telefoane, nu este o piedică în procesul de încărcare.

Principalul lucru este că grosimea sa nu este mai mare de 3 mm. Kitul include un adaptor cu cablu jumătate de metru. Pe panoul lateral al stației există un LED care servește ca indicator de proces.

ZEALSOUND QI TRIPLE încărcător wireless ultra-subțire

Dacă brusc trebuie să încărcați mai multe smartphone-uri în același timp, atunci aveți o stație wireless ultra-subțire triplă ZEALSOUND QI TRIPLE.

Din titlu este clar că poate încărca până la 3 smartphone-uri în același timp. Încărcătorul wireless de 5 wați este compatibil cu toate dispozitivele care suportă Qi.

Din păcate, încărcarea rapidă fără fir nu este aici. Obiectul gadget a primit clasa de protecție IPX4, adică nu se teme de praf și pulverizare. Există chiar și un sistem inteligent de control al temperaturii, protecție împotriva supratensiunilor și scurtcircuitului. Adaptor AC inclus.

BELKIN BOOST UP 7.5W optimizat pentru Apple

Această versiune de încărcare fără fir de 7,5 W BELKIN BOOST UP este optimizată pentru dispozitivele Apple și suportă cea mai mare viteză de încărcare fără fir a iPhone-ului.

Este de asemenea potrivit pentru toate smartphone-urile compatibile și dispozitivele mobile cu suport Qi-standard, dar a fost dezvoltat special pentru iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Acest panou de încărcare poate încărca și smartphone-uri în carcase subtiri de plastic de până la 3 mm grosime. Este inclus un adaptor cu un cablu de 1,5 metri.