Cercetați și citiți recenzii de afaceri înainte de a cumpăra

Register

Termeni și condiții pentru utilizarea site-ului

Bine ati venit pe site-ul nostru. Dacă continuați să răsfoiți și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați și să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu politica de confidențialitate, guvernează relația [nume de companie] cu dvs. în legătură cu acest site web. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 

Termenul „[nume de companie]” sau „noi” sau „noi” se referă la proprietarul site-ului web al cărui sediu social este [adresa]. Numărul nostru de înregistrare al companiei este [numărul de înregistrare al companiei și locul înregistrării]. Termenul „tu” se referă la utilizatorul sau spectatorul site-ului nostru.

 

Utilizarea acestui site web este supusă următoarelor condiții de utilizare:

 

Conținutul paginilor acestui site este destinat exclusiv informațiilor și utilizării dvs. generale. Este posibil să se schimbe fără notificare.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a monitoriza preferințele de navigare. Dacă permiteți utilizarea cookie-urilor, următoarele informații personale pot fi stocate de noi pentru utilizare de către terți: [inserați lista de informații].

Nici noi, nici terțe părți nu furnizăm nici o garanție sau garanție cu privire la acuratețea, oportunitatea, performanța, caracterul complet sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop anume. Recunoașteți că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru astfel de inexactități sau erori în cea mai mare măsură permisă de lege.

Utilizarea oricăror informații sau materiale de pe acest site este în totalitate pe propriul dvs. risc, pentru care nu vom fi responsabili. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că toate produsele, serviciile sau informațiile disponibile prin acest site respectă cerințele dvs. specifice.

Acest site web conține materiale care sunt deținute sau licențiate de noi. Acest material include, dar nu se limitează la, designul, aspectul, aspectul, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisă în conformitate cu nota privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

Toate mărcile înregistrate reproduse pe acest site care nu sunt proprietatea sau licențiate operatorului sunt recunoscute pe site.

Utilizarea neautorizată a acestui site poate genera o cerere de despăgubire și / sau să fie o infracțiune.

Din când în când, acest site poate include și link-uri către alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a vă oferi informații suplimentare. Nu înseamnă că noi susținem site-ul (urile). Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-ului (site-urilor) asociate.

Login

Log In

© reviewromania.ro