Ca parte a celei mai mari expoziții de tehnologie mobilă din Asia, MWC Shanghai 2019, Vivo a prezentat o prezentare despre viitoarele schimbări și noi evoluții. În special vorbim despre rețelele celei de-a cincea generații, realitatea augmentată și cea mai rapidă încărcare a smartphone-urilor din lume.

Telefon iQOO 5G

În cadrul evenimentului, Vivo a anunțat un nou smartphone iQOO 5G. Deoarece este ușor de ghicit din nume, va fi susținută activitatea în rețelele a cincea generație. Dispozitivul va fi echipat cu un procesor de top Snapdragon 855 cu un modem X50 de 5G. Pe ecranul gadgetului puteți vedea că va avea o decupare asemănătoare unui picătură sub camera foto frontală. Alte caracteristici nu sunt dezvăluite. Telefonul smartphone va fi lansat în al treilea trimestru al acestui an.

Transfer rapid de date

Qin Fei, directorul Centrului de Cercetare Vivo 5G, a declarat că rețelele de generația a cincea au mai puțină latență, permițând mai multor dispozitive să se conecteze la rețea. El crede că, odată cu apariția modelului 5G, operatorii de telefonie mobilă vor spori semnificativ transferul de date al acestor utilizatori – de la 20 GB la 1 TB pentru cele mai mari planuri tarifare. Rata de transfer de date poate fi de 5-10 ori mai mare comparativ cu 4G. Din moment ce 5G vă permite să conectați mai multe dispozitive gadget la o singură celulă, în viitor, din ce în ce mai mult din dispozitivele de Internet vor fi capabile să se conecteze direct la rețea în loc să utilizeze un întrerupător intermediar.

Întârzierea în rețelele 5G poate fi redusă cu 10 ms, ceea ce va permite dezvoltarea rapidă a serviciilor de streaming și a realității augmentate. La prezentare, Vivo a prezentat proprii ochelari AR. Aceștia sunt echipați cu două ecrane HD și sunt conectate prin cablu direct la telefonul smartphone. Cu ajutorul lor, utilizatorul poate juca, viziona videoclipuri și poate consuma conținut diferit în realitatea augmentată. În acest moment costul dispozitivului nu este raportat.

În timpul evenimentului, Vivo a menționat, de asemenea, Super FlashCharge 120W, o tehnologie de încărcare rapidă anunțată anterior. Suportă încărcătoarele de până la 120 W (20 V / 6 A) și vă permite să încărcați telefonul smartphone cu o baterie de 4000 mAh până la 50% în doar 5 minute și este nevoie de 13 minute pentru încărcarea completă până la 100%. Nu este clar când această tehnologie va apărea în dispozitive comerciale.

Compania Vivo a realizat un videoclip care prezintă activitatea tuturor tehnologiilor prezentate.

Sursa : reviewromania.ro