ASUS a prezentat la Computex 2019 cele mai recente periferice pentru jocuri din seria ROG (Republic of Gamers). Gama actualizată include căști de jocuri, sisteme de răcire cu lichid, surse de alimentare productive și un monitor portabil cu o curățitoare cibernetică, care cântărește mai puțin de un kilogram.

Setul cu cască ASUS ROG Theta

Setul cu cască pentru jocuri a primit opt ​​difuzoare ASUS Essence cu tehnologie virtuală subwoofer, patru amplificatoare ESS SABRE9601 și un amplificator 7.1 DAC. Noutatea este echipată cu o tehnologie inteligentă de anulare a zgomotului pentru un microfon bazat pe învățarea mașinilor, oferind un sunet clar în chat-ul vocal.

Monitor ASUS ROG Strix XG17

Monitor portabil de 17,3-inch cu rezoluție Full HD, viteză de răspuns 3 ms și o frecvență de 240 Hz este conectat la un PC care utilizează conectori micro HDMI și USB de tip C. Monitorul cu acustică încorporată cântărește doar 800 de grame și asigură o durată de viață de până la 3 ore pe o singură încărcare a bateriei încorporate cu funcția de încărcare rapidă. Suportul tehnologiei de sincronizare adaptivă ajustează viteza cadrelor în intervalul 48 la 240 Hz.

ROG Strix LC 120/240/360 RGB

Sistemele de răcire lichide fără întreținere cu ventilatoare cu diametrul de 120, 240 și 360 mm sunt echipate cu o iluminare RGB reglabilă. Ventilatoarele de design proprietare asigură un debit de aer și o presiune statică îmbunătățită, menținând în același timp un nivel scăzut de zgomot în timpul funcționării.

ASUS a adus, de asemenea, o setul cu cască ROG Theta Electret cu hardware Hi-Fi, o sursă de alimentare ROG Strix 750W Gold și 650W, cu o garanție de 10 ani și o versiune beta a aplicației Aura Creator, proiectată pentru a regla compatibilitatea cu RGB cu dispozitive tehnologice Aura Sync.

Data de începere a vânzărilor și prețul produselor noi vor fi anunțate ulterior.

Sursa: reviewromania.ro