Viteza mai are

5G va crea noi valori pentru întreaga industrie tehnologică. Viteza și cantitatea de date pe care le transmite pot conecta în final toate aplicațiile pentru AI și IoT . Aceasta conduce la o evoluție a vitezei de calcul pentru serverele corporative și la o cerere mai puternică de gestionare a diverselor soluții, inclusiv produse de stocare, stocare de arhive, servere, baze de date și IoT industriale. În acest an, la COMPUTEX, vizitatorii pot găsi soluții furnizate de centrele de date și brandurile de stocare, luând computerele inteligente de generație nouă la un nivel mai înalt.

„Descoperirea în tehnologiile 5G va accelera dezvoltarea aplicațiilor care integrează AI și IoT, iar volumul masiv de date pe care le generează va aduce oportunități de afaceri promițătoare. COMPUTEX a ținut pasul cu tendințele tehnologice și îmbunătățește modul în care organizează evenimentul în fiecare an, în consecință, pentru a atrage companii din diferite verticale, inclusiv componente de stocare, servere, baze de date și componente TIC. În plus, COMPUTEX își propune să prezinte cele mai cuprinzătoare soluții de management al datelor și să prezinte ecosistemul tehnologic global de sus în jos „, a declarat președintele și CEO al TAITRA, Walter Yeh.

Aplicații mari de date pentru a conduce gestionarea informațiilor Soluțiile diversificate îndeplinesc cerințele diferite ale pieței

AMD sau INTEL

Pe măsură ce ne bucuram pentru sosirea 5G, analiza stocării datelor a devenit un câmp de luptă. Tyan Computer Corporation, o filială a companiei MiTAC International, oferă platforme de servere pentru companii pentru a-și optimiza proiectele AI, computerele de cloud și de înaltă performanță sau aplicații integrate cu soluții de stocare care folosesc procesoare AMD sau Intel la cererea clienților. AIC Inc. dezvoltă soluții de sistem cu densitate ridicată, iar în acest an prezintă soluții OCP pentru soluții cloud computing și soluții NVMe pentru calculul marginal. Tehnologia Quanta Cloud (QCT), furnizor de soluții pentru centre de date și o filială a companiei Quanta Computer, a prezentat o gamă completă de produse pentru centre de date, cloud telco și scenarii de margine. QCT, împreună cu Intel, Rakuten.

Nou dispozitiv de stocare

Innodisk, cel mai nou dispozitiv de stocare a datelor „Black Box” – Fire Shield SSD ™ – poate rezista la flăcări directe la 800 de grade Celsius pentru mai mult de 30 de minute. Brevetul SUA a fost deja acordat USPTO. Apacer colaborează cu ilustratorul Ning pentru a lansa AC236, cea mai ușoară unitate de hard disk portabil ultra-subțire de pe piață pentru a aduce culorile pe hard disk-uri portabile și pentru a atrage tinerii consumatori. Pe măsură ce tendința jocurilor este în creștere, noile mașini Asusor AS5202T și AS5304T NAS vizează piața jocurilor, oferind spațiu de stocare mare pentru a salva mai multe înregistrări de jocuri și pentru a transmite direct videoclipuri live.

COMPUTEX 2019 îi face pe vizitatori să experimenteze noile tehnologii și să găsească oportunități de afaceri înainte de a se închide pe 1 iunie. Competiția interesantă a pitch-urilor pentru startup-uri se va încheia odată cu anunțarea câștigătorilor. Prindeți zgomotul pentru a simți farmecul tehnologiilor cu elite din întreaga lume!

Sursa : computextaipei.com