Setul cu cască fără fir Logitech G935

Dimensiunile accesoriului sunt cu adevărat impresionante. Pernele masive pentru urechi acoperă complet auricula, izolând purtătorul de cele mai multe zgomote din exterior. Ele sunt detașabile – este ușor să ștergeți și curățați. Pe corpul cupei din stânga situată în spatele tastelor de comandă și pe roata de volum. Căștile sunt conectate printr-un arc rigid de metal și plastic, pe care este fixată o bandă de susținere cu o căptușeală moale. Utilizatorii vor fi mulțumiți de funcționarea strânsă a mecanismului de alunecare: redimensionarea accidentală a lui G935 nu intra în discuție.

Design

Sub capacul carcasei din stânga există un compartiment pentru stocarea adaptorului USB marcat cu un autocolant albastru. Ar fi frumos să marchezi și canalul de la care se extinde microfonul: este aceeași culoare ca și corpul și nu îl observi imediat. Butonul mut este amplasat pe partea din spate a cupei din stânga. În ceea ce privește conexiunea, totul este simplu: conectați adaptorul la un PC sau un set-top box, porniți setul cu cască și după câteva secunde are loc asocierea. Totul, puteți să jucați, nu sunt necesare setări suplimentare pentru funcționarea setului cu cască în acest stadiu.

Prindere

Soluția cu banderola care se fixează pe setul cu cască pe partea exterioară a pernei urechii pare oarecum neobișnuită. Dacă vă scuturați cu grijă capul, G935 va zbura ușor. Interesant, căștile „se așează” pe cap mai aproape de frunte decât alte modele wireless. Aparent, o distribuție deosebită a greutății. Restul ergonomiei nu este rău, cu excepția faptului că după câteva ore de utilizare a dispozitivului Logitech, gâtul începe să simtă greutatea sa. Esența de joc a accesoriului este dezvăluită de un panou RGB din spate amplasat pe partea din spate a corpului cupei.


Utilizatorul vede lumina de fundal în două situații: când scoateți sau puneți setul cu cască. Restul timpului luminează spațiul din spatele lui. O astfel de soluție va atrage spectatorii care urmăresc bătăliile digitale din partea respectivă, indiferent dacă este vorba despre un club de calculator sau este difuzat pe ecrane cibernetice.

Iluminarea RGB

Iluminarea poate fi dezactivată prin creșterea autonomiei. Oprirea luminii de fundal G935 mărește timpul de funcționare de la o încărcare de la 8 la 12 ore. Pentru câteva ore de ascultare a muzicii, bateria a fost descărcată de la 100% la 67%. De asemenea, este prevăzută o conexiune prin cablu.

Lumina de fundal este ajustată în utilitarul propriu Logitech G Hub. De asemenea, este ușor să reglați modul egalizator și să activați sunetul surround cu presetările dorite de natura sunetului. De asemenea, setați comenzile care vor fi activate atunci când faceți clic pe butoanele evidențiate G1, G2 și G3. Poziția acestuia din urmă poate cauza întrebări în ceea ce privește ergonomia. Cu toate acestea, merită să vă obișnuiți – și degetele însele vor cădea pe cheile necesare.

Ce zici de sunet?


Modelele G935 și G432 suportă sunet surround 7.1, care este util pentru iubitorii de „bătălii „. Acest lucru permite jucătorului să înțeleagă mai bine unde provine această lovitură, explozia sau mersul picioarelor. În jocurile de succes de rețea precum Battlefield V, chips-urile audio spațiale sunt dezvăluite la maxim, ajutând la câștigarea cu un număr mare de jucători într-o locație compactă. Fanii cinematografiei, desigur, nu vor fi dezamăgiți. Sunetul surround 7.1 este o tehnologie importantă pentru cei care sunt obișnuiți să vizioneze filme și emisiuni TV de înaltă calitate. „Urechile” vor face față acestei sarcini, beneficiul sunetului vă permite să urmăriți confortabil banda de câteva ore.

Muzica

Dacă vorbim despre muzică, pentru iubitorii de muzică în aplicație Logitech G Hub oferă presetări pentru a accentua o anumită gamă de frecvențe. Dimensiunile impresionante ale difuzoarelor oferă un sunet bogat. G935 lucrează cu încredere în toate genurile, este plăcut să asculți piesele, mai ales dacă experimentați cu egalizatorul. În Skype interlocutorii primesc un discurs clar și precis, cu excepția faptului că în primul caz, ecoul scade ocazional. Microfonul din G935 este oprit fie printr-un buton, fie prin micșorarea microfonului în sine sau în setările aplicației menționate. Ultima opțiune este de asemenea disponibilă pentru G432.

Specificații tehniceCOMPATIBILITATE PC, PS4, Nintendo Switch, Xbox One
CONEXIUNE wireless prin transmițător USB (2,4 GHz) + prin cablu
DURATA ACȚIUNII până la 15 metri în interior și 20 de metri în aer liber AUTONOMIE până la ora 12 fără iluminare, încărcarea pe un fir (micro-USB)
TIPUL HEADPHON închis
GREUTATE 379 g (fără adaptor și cablu)
DIMENSIUNEA DINNAMICĂ 50 mm
REZISTENȚA pasiv – 39 ohmi, activ – 5000 ohmi
SENSIBILITATE 93 dB
RANGE DE FRECVENȚĂ 20 – 20 000 Hz
MICROFON cardioid (unidirecțional) construit
MĂSURĂ DE FRECVENȚĂ MICROFON 100 – 10.000 Hz
CARACTERISTICI
suport pentru sunet surround surround 7.1, difuzoare Pro-G, iluminare din spate RGB (tehnologie Lightsync), suport DTS pentru căști: X 2.0 (numai Windows), o aplicație Logitech G Hub specializată pentru configurarea dispozitivului.

Concluzie


Logitech G935 – setul cu cască universal: este perfect pentru muzică și filme, vom da un nou sunet unor hit-uri familiare AAA, nu se va pierde niciun fel de sunet. Dispozitivul acceptă, de asemenea, console populare. În ciuda anumitor nuanțe de ergonomie și dimensiuni impresionante, purtarea lui G935 este confortabilă: capul nu obosește, banda de susținere nu apasă tare pe cap. Iluminarea RGB este reglabilă și nu interferează cu rețeaua, iar microfonul funcționează calitativ.

Modelul a câștigat statutul de pilot – aceasta este facilitată de flexibilitatea configurației și a scenariilor de aplicare. Poziționarea prețurilor ca întreg este justificată, permiteți-le să fie și nu toată lumea va decide o astfel de achiziție. Dar proprietarii Logitech G935 nu vor regreta alegerea, deoarece setul cu cască se confruntă cu încredere în sarcinile sale. În cazul în care potențialul cumpărător nu aparține numărului de fani ai soluțiilor wireless și nu simte emoții vii de lumina de fundal, dar nu dorește să sacrifice calitatea sunetului, atunci modelul Logitech G432 va fi o opțiune excelentă pentru el.

Sursa : logitechg.com