Noua versiune a playerului

La aproape patru ani de la lansarea celei de-a șasea generații de iPod touch, Apple a anunțat în mod neașteptat lansarea unei noi versiuni a playerului.

„Noi facem cel mai accesibil dispozitivul iOS, oferind de două ori performanța, precum și suport pentru Group FaceTime și realitate augmentată pentru numai 199 de dolari. Datorită corpului ultra-subțire și ușor, iPod touch a fost întotdeauna un dispozitiv perfect pentru jocuri, muzică și multe altele, oriunde te duci „, a declarat Greg Yosviak, vicepreședinte Apple pentru marketingul produselor.

A șaptea generație

A șaptea generație de iPod touch nu arată ca predecesorul său. Are același afișaj de 4 inchi, cu o rezoluție de 1136×640 pixeli, un cadru mare, butonul clasic „Acasă” fără un scaner de amprente Touch ID și un carcasă subțire din metal.

Schimbarea principală a fost procesorul Apple A10 Fusion, care a fost folosit în iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Amintiți-vă că în iPod touch-ul precedent a fost instalat modelul A8 de pe iPhone 6. Utilizarea noului chipset a făcut posibilă implementarea suportului pentru apeluri de grup în FaceTime și aplicații utilizând realitatea augmentată ARKit. De asemenea, jucătorul va obține noul serviciu de jocuri Apple Arcade .

Noul iPod

Noul iPod touch pornește de la 199 USD pentru modelul de 32 GB, 299 dolari pentru modelul de 128 GB și 399 pentru modelul de 256 GB , în App Store și Apple Stores și este de asemenea disponibil prin intermediul distribuitorilor autorizați Apple și al transportatorilor selectați (prețurile pot varia). iPod touch este disponibil în șase finisaje; spațiu gri, alb, auriu, albastru, roz .

iOS este cea mai mare platformă de jocuri din lume și cu grafică de trei ori mai rapidă, jocurile de pe noul iPod touch rulează chiar și mai netede și arată chiar mai frumoase. Toți jucătorii din toamnă pot aștepta cu nerăbdare Apple Arcade, un serviciu de abonament la jocuri cu peste 100 de jocuri noi și exclusive, fără anunțuri sau achiziții suplimentare, și posibilitatea de a descărca jocuri pentru jocul offline. Apple Arcade este o completare perfectă a catalogului deja popular de jocuri gratuite de pe App Store.

Sursa: apple.com