Dyson a lansat un purificator actual de aer Pure Hot + Cool cu ​​caracteristici de încălzire și ventilație. Cu aceasta, puteți efectua o încălzire rapidă și uniformă a încăperii, ventilația și purificarea aerului.

Captează
Filtrele cu carbon activ elimină gazele. Peliculele sigilate HEPA captează 99,95% din particulele ultrafine, cum ar fi alergenii și poluanții
Captează
Filtrele cu carbon activ elimină gazele. Peliculele sigilate HEPA captează 99,95% din particulele ultrafine, cum ar fi alergenii și poluanții

„Un bun curățitor cu funcții de încălzire și de ventilație ar trebui să detecteze poluarea, să le capteze și să vă sufle aer cald sau rece. O tehnologie care funcționează corect, fără a compromite toate funcțiile. Ultimul nostru dispozitiv depășește testele standard. Distribuția aerului cald sau rece în jurul vostru rapid și eficient, în timp ce curățați aerul din cameră „, a spus Sam Bernard, directorul general al tehnologiei climatice.

Dyson Pure Hot + Cool este echipat cu un ecran LCD, care în timp real raportează prezența particulelor și substanțelor gazoase în aer. Laserele măsoară și identifică particule mici, iar senzorul determină cantitatea de substanțe organice volatile, cum ar fi benzenul, formaldehida și NO2 (dioxidul de azot). Un alt senzor măsoară umiditatea relativă și temperatura camerei.

Detectează automat particulele și gazele din aer, apoi le diagnostichează și le raportează în timp real.

Agentul de curățare utilizează 60% mai mult material HEPA, filtrul HEPA însăși a devenit mai adânc și cantitatea de carbon activ a crescut de trei ori. Acesta din urmă servește la absorbția substanțelor gazoase, a mirosurilor, a aburului de uz casnic și a compușilor organici volatili.

Noul filtru borosilicat din micro-fibră comprimat și hermetic captează 99,95% din particule de până la 0,1 microni, incluzând alergeni, bacterii, polen și spori de mucegai. Straturile de carbon activ sunt acoperite cu tris pentru a crește eficiența absorbției și îndepărtarea substanțelor gazoase, incluzând NO2, formaldehida și benzenul.

Amplifică aerul din jur, oferind un flux neîntrerupt de aer purificat.

Creșterea unghiului de oscilație la 350 de grade și utilizarea tehnologiei de multiplicare a aerului permite dispozitivului să treacă până la 290 de litri de aer purificat pe secundă în fiecare colț al camerei. Inginerii Dyson au testat gadget-ul cu o instalație 3D mobilă, dotată cu senzori de viteză pentru a măsura forța aerului la diferite nivele din cameră. Acest lucru a făcut posibilă realizarea unei circulații eficiente și a unei purificări a aerului în întreaga cameră.

Pentru a face încălzirea mai eficientă, geometria amplificatorului de buclă a fost optimizată în Dyson Pure Hot + Cool. Datorită acestui fapt, fluxul de aer cald este distribuit uniform în jurul camerei. Dispozitivul menține automat temperatura setată în cameră. Funcția de încălzire va trece în modul de așteptare de îndată ce aerul se încălzește până la punctul setat și va porni din nou când detectează o scădere a temperaturii.

Purificatorul de aer nou Dyson Pure Hot + Cool a primit moduri de debit de aer difuzat și ventilație. Deflectorul asigură trecerea unui flux puternic de aer prin profilul aerodinamic, pentru a răci în mod eficient și, în același timp, pentru a purifica aerul în cameră în timpul verii. În modul de difuzare a fluxului de aer, deflectorul din amplificatorul de buclă se mișcă pentru a bloca deschiderea frontală, aerisind aerul prin spatele bucșei în formă de inel la un unghi de 45 °. Pe măsură ce diafragma este mai largă, creează un flux de aer mai difuz, dispozitivul folosește mai puțină energie, generează mai puțin zgomot și menține eficiența curățării.

În Romana găsiți produse similare aici

Sursa dyson.co.uk