Marca HONOR a lansat primul laptop – dispozitivul sa dovedit foarte interesant. Cu toate că HONOR MagicBook pare compact, este dotat cu o baterie capabilă și caracteristici interesante.

Două versiuni pentru sarcini diferite


Laptopul vine în două versiuni. Primul a fost echipat cu un procesor AMD și o placă video integrată Radeon Vega 8 Graphics. Acest pachet este bun pentru lucrul cu documente și utilizarea activă a Internetului. A doua opțiune este mai avansată, cu Intel Core i5 și NVIDIA GeForce MX150 discret. Soluția este mai buna pentru , retușarea fotografiilor în Photoshop și editarea videoclipurilor mici.

Ca performanța au adăugat un SSD de 256 GB. La urma urmei, SSD ul este mult mai rapid în citirea și scrierea de date decât hard-urile tradiționale. HONOR MagicBook nu doar se aprinde instantaneu și se pregătește să lucreze, dar lansează rapid și programe cu resurse intensive. Prin urmare, este potrivit pentru cei care apreciază viteza și compactitatea. O opțiune excelentă pentru oameni de afaceri, copywriteri și chiar designeri.

Ecran


HONOR MagicBook este echipat cu un ecran de 14 inci, dar se potrivește într-o rama de laptop de 13 inci – datorită cadrelor subțiri de 5,2 mm. Deci, ecranul ocupă 81% din suprafața acoperită. Nu este doar modernă, ci și practică. Și cu rezoluția FullHD, pixelii nu se disting pe afișaj. Rezultatul este o calitate decentă a imaginii.

Potrivit pentru divertisment


Versiunea Intel a notebook-ului a primit o placă grafică cu 2 GB de memorie standard GDDR5. În plus, în ambele cazuri, se utilizează 8 GB de memorie RAM. Un sistem special de răcire de la un ventilator acoperit cu cupru și o conductă ascunsă este responsabil pentru îndepărtarea eficientă a căldurii. În timpul unei pauze de lucru, puteți intra într-un shooter online. Procesul va fi confortabil și vă va permite să distrageți atenția de la rutina zilnică pentru un timp.

HONOR MagicBook va apela, de asemenea, la cei care își petrec timpul liber vizionând seriile preferate de televiziune. Patru boxe stereo de la Dolby Atmos oferă sunet de înaltă calitate – vor adăuga tensiune momentelor din timpul filmului.

Alimentarea cu energie pentru întreaga zi


Pentru funcționarea autonomă, bateria răspunde la 57,4 Wh. Potrivit producătorului, acesta poate rezista la 12 ore de redare video continuă – puteți aranja un maraton de film de vară cu prietenii. De asemenea, durata de viață a bateriei ar trebui să fie suficientă pentru 13 ore de editare a documentelor. Aceasta asigură o zi de lucru completă fără reîncărcare. Autonomia HONOR MagicBook va fi utilă în timpul călătoriilor de afaceri sau în călătorii de vacanta. Reîncărcarea , dacă este necesar, nu este dificilă: în acest scop, carcasa are un conector USB de tip C, la fel ca în smartphone-urile actuale – multe bănci moderne cu capacități de mare capacitate se vor descurca.

Design și ergonomie


HONOR MagicBook este subțire și ușor – doar 1,47 kilograme. Dar, în același timp, corpul este fabricat din metal, deci este fiabil și rezistent la deteriorări. Datorită dimensiunilor mici și a grosimii de 1,5 cm, este convenabil să îl transportați în mână.

Tastatura este echipată cu trei moduri de iluminare, iar distanța dintre butoane este suficient de mare pentru a evita greșelile atunci când tastați . În plus, tastatura este protejată împotriva umezelii, deși nu merită să vărsați o ceașcă de cappuccino pe dispozitiv.

Nu uitați producătorul și siguranța datelor personale. Versiunea laptopului cu un procesor Intel echipat cu un scaner de amprente pe carcasă. Este suficient să atașați un deget – iar ecranul este activat în mai puțin de o secundă. Deblocarea rapidă și sigură va proteja informațiile importante de ochii curioși.

HONOR Magic Book arata și funcționează exact ca un om de afaceri asistent modern și freelancer. Datorită dimensiunilor sale, este convenabil să îl luați cu dvs., iar sistemul este optimizat pentru executarea rapidă a sarcinilor de afaceri. Designul laconic și ecranul de înaltă calitate adaugă atractivitate pentru primul laptop HONOR.

Sursa : reviewromania.ro