Imediat din mai multe surse au apărut detalii despre viitoarele produse Apple. Potrivit insiderilor, compania americană pregătește o reproiectare globală pentru laptopurile MacBook Pro. În plus, detaliile noului iPhone, care va fi lansat nu numai în acest an, dar și în viitor.

De la anunțul din 2016, laptopurile MacBook Pro cu Touch Bar Apple au fost actualizate cel mult în interior. În 2019, după cum sa raportat, compania va introduce în sfârșit un nou design public. Potrivit surselor, diagonala ecranului va fi mărită la 16 inch, dar dimensiunile dispozitivului nu se vor schimba prea mult. Acest lucru se va datora cadrului minim în jurul ecranului. O inovație importantă va fi o respingere completă a matricelor IPS în favoarea panourilor OLED.

Anterior, un insider OnLeaks de înaltă reputație a prezentat cum vor arăta iPhone XI Max și iPhone XR (2019) . De asemenea, au existat informații că în modelele noi va exista o cameră tripla cu un modul standard, un teleobiectiv și un obiectiv cu unghi larg cu un unghi de vizualizare de 120 °. Acesta din urmă nu va avea o stabilizare optică a imaginii, dar va apărea în modelele din 2020. Acum există detalii noi despre viitoarele smartphone-uri.

Potrivit analistului Barclays, Blaine Curtis, în acest an Apple va abandona tehnologia 3D Touch introdusă cu iPhone 6S. Acesta permite ecranului să răspundă la forța de presare, oferind opțiuni suplimentare pentru controlul dispozitivului. Dar iPhone XR de anul trecut nu a avut o astfel de funcție. Apropo, viitorul iPhone XR, după cum se spune, va primi 4 GB de memorie RAM în loc de actualul 3 GB.

De asemenea, a existat informații că, la începutul anului 2020, Apple intenționează să lanseze un succesor la iPhone SE. Acesta va fi un model relativ ieftin, cu specificațiile iPhone 8. În modelele liniei principale din 2020, este de așteptat să apară suportul 5G, o cameră 3D spate suplimentară, afișaje OLED pe toate modelele și returnarea ID-ului Touch.

Odată cu lansarea iPhone-ului X, producătorul a refuzat să scaneze o amprentă digitală în favoarea tehnologiei de recunoaștere a feței, dar analiștii spun că o revenire va avea loc în 2020. Anul viitor, Apple va echipa smartphone-urile lor cu un scaner de amprente full-screen, care vă permite să deblocați dispozitivul cu o atingere oriunde. Am văzut deja o tehnologie similară în Vivo Apex 2019 .

Rețineți că toate informațiile furnizate se bazează numai pe ipoteze și zvonuri.

Sursa :neowin.net