Imediat, două autorități de reglementare au confirmat intenția Samsung de a introduce un smartphone Galaxy A10e. Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance au publicat certificate de conformitate pentru acest model cu numărul SM-A102U, în timp ce Bluetooth SIG a publicat imediat numele de marketing.

Caracteristicile principale ale dispozitivului, din păcate, nu au fost publicate în niciun caz. Evident, modelul va fi o versiune simplificată a modelului Galaxy A10, la fel cum a fost făcută și într-o pereche de Galaxy A20 și Galaxy A20e. Cu toate acestea, în timp ce este dificil de confirmat. De fapt, dacă versiunea A10e a primit standardul Wi-Fi 802.11 b / g / n, standardul Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, care indică utilizarea unui chipset mai nou decât Exynos 7884.

De asemenea, dispozitivul va primi suport pentru Bluetooth 5.0. Acesta rulează pe Android 9.0 Pie. Alte specificații nu sunt încă cunoscute.

Modelul A10 obișnuit conține un panou HD + IPS de 6,2 inch. Camera frontală vine la 5MP, în timp ce spatele are o singură cameră de 13MP f / 1,9 și bliț LED, dar fără scaner de amprente digitale. Capacitatea bateriei este de 3.400 mAh și este completă prin microUSB. Din fericire, există și o mufă pentru căști de 3,5 mm.