A deveni un părinte nou poate fi stresant și înspăimântător. Dintr-o dată,noii părinți se confruntă un munte de întrebări, ei se adresează în mod natural internetului, solicitând sfaturi și recomandări despre produse. Piața extrem de profitabilă a copilului a dus la o suprapunere de forumuri pentru părinți, bloguri și site-uri de mamă care vând cele mai recente și cele mai bune produse pentru copii, lăsând adesea părinții noi copleșiți și confuzi.

De ce părinții ar prefera magazinele online în loc să se plimbe pe coridoarele magazinelor pentru copiii lor?

Simplu: părinții pot face cumpărături fără probleme, pot compara produsele și pot economisi bani în același timp. Părinții au profitat într-adevăr de acest lucru cu produsele pentru bebeluși, deoarece este ușor să cumpărați bebelușului scutecele vrac online și să economisiți bani și energie. În plus, petrceti mai mult timp ci copilul, având obiectele livrate la domiciliu.

Cele mai importante precauții la care părinții ar trebui să fie atenți atunci când fac cumpărături online?

Aveți grijă cu privire la site-urile pe care le utilizați cu ajutorul cărților dvs. de credit cu retaileri populai cu reputație pozitivă. Uită-te atent când te gândești să cumperi lucruri pentru copii, cum ar fi scaune auto sau cărucioare. De exemplu, un magazin mare de vânzare cu amănuntul va elimina produsele retrase din rafturile magazinului, dar ar putea să existe listări online învechite care să conțină elemente retrase. Nu cumpărați lucruri pentru bebeluși second-hand online. Îndemn părinții să analizeze fiecare produs înainte de a cumpăra prin internet, cu excepția cazului în care aceștia fac cumpărături printr-un ghid cercetat de la un brand de încredere.

Când vine vorba de copiii noștri, părinții, în calitate de consumatori, trebuie să fie cel mai puternic avocat pentru siguranța copiilor lor

Există, de asemenea, dezinformare cu privire la recomandările de vârstă care plutesc în jurul internetului. Este foarte important să știți ce achiziționați înainte de al adăuga la coșul dvs. digital de cumpărături. Adevărata poveste: acest sezon de vacanță, o resursă populară și respectată pentru informațiile despre jucării (pe care editorii o menționează înainte de a scrie conținut) a recomandat o jucărie în categoria de vârstă de 3-5 ani (jucăriile pentru copii preșcolari) bucăți învelite în plastic și producătorul afirmă în mod clar că această jucărie este potrivită doar pentru copii cu vârsta de peste 6 ani.

Iată ce trebuie să faceți pentru a fi sigur: obțineți toate specificațiile și detaliile legitime despre produs, verificând site-ul producătorului, dar și revizuirea reacțiilor la produs de la părinții reali pe rețelele sociale și pe forumuri.

Toate mărcile și site-urile pe care le menționez mai jos oferă în mod constant experiențe pozitive pentru clienții lor, în ceea ce privește cumpărăturile și calitatea produsului. În plus, aceste mărci și site-uri postate cu atenție și în mod responsabil postările care sunt adevărate cu privire la ceea ce este produsul real, de la specificații la imagini.